BRUDEN

En av de viktigaste dagarna i ditt liv!

För dig som brud finns det inget viktigare än att få den frisyr och make up du önskar och att du kan lita på att den håller hela dagen. Vi erbjuder Dig en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål. BRA ATT VETA

HÅRET

På din stora dag skulle jag vilja att du kommer osminkad och med helt torrt hår. Tvätta det helst dagen innan och se till att det är helt torrt innan du går och lägger dig.


SMINKNING

För att få bästa resultat på sminkingen rekommendar jag att du tar hand om huden lite extra dagarna innan. Ge huden extra mycket fukt och jag rekommenderar att undvika sol i ansiktet eftersom det torkar ut huden och sminkningen spricker lätt och ser torr och flagig ut. Det är förstås helt och hållet upp till dig. VI vet att det är svårt att undivka solen när man är på semester. 


VAR?

Salongen ligger cirka 3 minuter i bilavstånd från Svenska Kyrkan. Vi erskorterar alltid bruden till taxin om så önskas. De flesta väljer att byta om på salongen eller i kyrkan. En del föredar att åka tillbaka till hotellet.


TIPS!

På grund av det varma klimatet föreslår vi att ni köper ett linne eller en t-shirt  till att ha under sjkortan till din blivande make för att undvika svettringar.


DEKORATION & LÖSHÅR

Beroende på hårkvalitet och önskemål använder vi ibland löshår som hjälper till att lyfta upp frisyren och ta fram det du vill ha beroende på dina förutsättningar. Vi rekommenderar att du tar med så mycket information som möjligt, såsom hårdekorationer, foton på klänningen och bilder på olika frisyrer du gillar. Ta gärna med  löshår och hårdekorationer såsom pärlor, strass, diadem eller slöja. Vi har även löshår till uthyrning och ett litet utbud av hårdekorationer tillförsäljning om så önskas.

Följ oss